Dat was wel even duidelijk. Thijs Eckenhaussen is met afstand de chef. Hier een gerookte eendenborst waarvan, terwijl ik het zit te tikken weer het water in de mond loopt. Bij de poelier of bij verschillende specialiteiten zaken ligt, zeker weten, niet zo'n lekker stukje vlees. In Druten heb ik mijn buurman nog een flinter dun stukje laten proeven. Hij vroeg waar ik het gekocht had. Thijs jongen hier is markt voor.
donderdag, mei 07, 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
4 opmerkingen:
dit heeft denk ik wel wat meer uitleg nodig, is Thijs wezen vissen en heeft hij per ongeluk een eend gevangen of is het Rosé die haar prooi mee naar huis heeft genomen?
hoe dan ook, het ziet er in iedergeval inderdaad heerlijk uit en ik kan de smaak er een beetje bij denken.
dit beloofd wat voor zaterdagavond ;)))))))
xxx
Roisé vangt tegenwoordig kippen.....
ook lekker ;)))))))))))
xxx
Wat jammer nou dat ik dit stukje nu pas lees...Anders was ik gister nog gaan roken, en hadden jullie vandaag een lekker stukje eend kunnen proeven. Volgende keer beter, als ik weer ga roken dan zal ik voor jullie allemaal een eendje overlaten.
Ik kom het niet brengen, dus weer een reden om is langs te komen in epse.
Mensen, de groeten
Een reactie posten